Cinderella of yours
Put something here.

Home site Me You STUFFS
Injection .
Saturday, 3 August 2013 ✿ 20:45 ✿ 0 Royal Person (s)
Hai Dude , Bonjours , Chingus and All .
Hoih , lame Gila-ii kan Ain x hapdet post2 yang baruu . Wkakaka , Bizi k bizi .
Main Title Ain hari ni ialah . . . *Deng de Dengggggg .
Oit , Oit . Kat atas tu dah adalah -.- Hampehh . *kikiki , Sajo jahh . Gue mahu bergurau sajo #MixtureOfLoghat --" Ngeee~
Dah terang lagi Bersuluh nmpak kan . Injection ? What's mean ?
Alaaaa . Korang x paham ke ? Ehemm , Ehemm .
Ain kan budak Form1 , so kne la injection HPV tuuu *errr -,-

Hari rabu leps , Nurse-ii yang nak cocok kita orang tu datangggg ! *hoihh , terkejut Makk.
Then , ape lagi sek2 form1 ni . Gelabah x tentu arah . Ain pun camtu jugak -..-
Ingadkan Nurse tu pnggil ikut kelas , Rupe-rupenye Nurse tu pakai 'Random' jea .
Mula-ii Kelas Muslim dulu kene *kalau x silap la . Then , Ain ingadkan Kelas Ain pulak .
Rupa-rupanya TAK . Then , Ain pun apa lagi . . Cepat2 pegi klas Muslim b'coz nak tnya kat Farah pasal injection tu . Pastu ada ke patut dia cakap kat Ain , ''Best gila wehh kena injection tu'' . Dia siap buat ThumbsUp lagi kat Ain . *macam nak perli ain je kan ? hohoho , Wkakaka .

Akhirnya kelas Ain pun kena panggil . Hadoii , muka sorang-ii pucat lesi kot ~
Ngeeee , Rasa macam nak menjerit sekuat-kuat hati je . . Hurmm .
then , bila dah smpai dekat bilik rawatan tu , Nurse bagi penerangan yang agak panjang *panjang ke ? Takk pun . Hihihi . Lepas Lepas Lepastu , kita orang semua pun selamat kene cocok . nurse tu kate '' Tak sakit lah , cocok je pun'' . Alomak nurse ni , bagi kami sakit la .
pastu , kita kena berehat dulu dalam 10 minit kut . masa berehat , sempat lagi kita orang berceloteh dengan nurse . Ahahah , Emy mangad kali *dia cakap , '' ala . X sakit pun injection yang ke-3 ni =="
Emy , Ain tahu lah yang Emy ni Katangggg .
Hoho , Hihi , Huuhuu . Bila teringad balik . Rse kelakar pun ade ;D

okey lah All . Bateri laptop Dah Lowww ni . Bai , Baiii !

Dashboard Follow

Little Disclaimer;



I still hope that the prince will find me. Put my feet into the glass slipper. Kiss me gently. Lead me to the castle. And I still hope that the prince is you. Because I still your Cinderella. And I will waiting as long as I can.
Underline Strike Bold Italic
blockquote

You're My SuperMan :)


Tell me your dream;


Thank u;
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
Most Image by WeHeartIt